Aanbod en tarieven

Een kennismaking met VOCALSCOOL en de zangmethode CVT. In deze proefles kun je erachter komen of CVT bij je past en waar je staat als zanger(es). Een professioneel vocalcoach zorgt voor advies op maat.

Vocalcheck

Voor iedereen die in 1 sessie wil werken aan dat ene probleem, die ene vraag of die ene uithaal die maar niet lukt. Binnen 60 minuten werken we snel en gedegen naar een oplossing of antwoord. Het werktempo ligt hoog en er wordt effectief gewerkt. De vocalcheck is ook bedoeld voor mensen die zelf aan het studeren zijn en willen checken of ze op schema liggen.

Tarief: € 90,- per losse vocalcheck van 60 minuten tot 18 jaar, vanaf 18 jaar plus 21% BTW.

Vocalkidz (zangklas)

Voor muzikale kids die willen leren hoe hun stem werkt.
Al spelenderwijs gaan we aan de slag met liedjes van nu.

Juffrouw Sanne leert de kids hoe je gezond met je stem om gaat, hoe je samen met anderen zingt en op een podium durft te staan.

Deze cursus wordt uitsluitend in groepsverband aangeboden. De groepen zijn tussen de 6 en 10 kinderen, van 4-12 jaar.
Na aanmelding overlegt de docent met de ouders welke groep en lestijd het meest geschikt is.

De eerste groep start op 29 september 2021.

Tarief: € 225,- voor 20 lessen gedurende het schooljaar.

Strippenkaart

De strippenkaart geeft toegang tot 10 lessen van 30 minuten, door de leerling in samenspraak met de coach zelf in te delen en te gebruiken binnen 6 maanden na aankoop. Je koopt de strippenkaart op ieder moment in het (school)jaar en dan kun zelf plannen op welke dag en welke tijd je je les wilt volgen. Erg handig voor mensen met een druk schema!

Tarief: € 425,- voor 1 kaart met 10 lessen van 30 min. tot 18 jaar, vanaf 18 jaar plus 21% BTW. Er is ook een variant, tegen dezelfde voorwaarden, voor € 800,- voor 1 kaart met 10 lessen van 60 min. tot 18 jaar, vanaf 18 jaar plus 21% BTW (deze lessen zijn NIET te splitsen in lessen van 30 min).

Reguliere lessen

Als leerling kun je ook inschrijven voor een jaar lang vocalcoaching. Op de vaste lesmomenten wordt er een individuele lestijd gepland waarop je les kunt komen volgen. Je kiest voor 1 keer per week les van 30 minuten om zo gestructureerd te kunnen werken aan je persoonlijke leerdoelen. De invulling van je lesplan wordt in samenspraak met de coach bepaald. Binnen 1 schooljaar vallen 30 reguliere zanglesweken.

Tarief: € 975,- voor 1 jaar les tot 18 jaar, vanaf 18 jaar plus 21% BTW. Deze tarieven zijn in termijnen te betalen.

Wil je wel regulier les, maar liever eens in de 14 dagen? Dan kies je voor reguliere vocalscool 1 x per 2 weken een les van 30 minuten. De invulling van je lesplan wordt in samenspraak met de coach bepaald. Binnen 1 schooljaar vallen 30 reguliere zanglesweken en in deze variant heb je dus 15 lessen in 1 jaar.

Tarief: € 595,- voor 1 jaar les tot 18 jaar, vanaf 18 jaar plus 21% BTW. Deze tarieven zijn in termijnen te betalen.

Workshops

Regelmatig zal VocalsCool workshops aanbieden, steeds in het kader van een ander thema. Microfoontechniek, podiumperformance, interpretatie, songwriting, masterclass CVT, kennismaking CVT, basisvoorwaarden popzang, klankkleur…

Bekijk hier alle informatie over data, locatie en meer.

Rockacademie Auditiecoaching

Joosje Jochems is geautoriseerd auditiecoach van de Rockacademie / licentiehouder en mag mensen voordragen aan de Rockacademie als zij denkt dat ze gelijk auditie kunnen komen doen. Ook kan ze je helpen bij het gedegen en professioneel voorbereiden van je aanmeldingspakket en je eventuele auditie! Vraag vrijblijvend meer informatie en de tarieven aan over dit traject via info@vocalscool.com.