CVT

Deze zangtechniek is erg populair onder vocalisten die werken in de popmuziek.

Geauthoriseerd docent

Joosje is een geauthoriseerd CVT-docent via het Complete Vocal Institute in Kopenhagen.

Cathrine Sadolin, een Deense wetenschapper, heeft onderzoek gedaan naar het natuurlijk gebruik van de stem. Het doel was om meer grip te krijgen op de mystiek rondom het zingen.

Meer lezen over Cathrine Sadolin en CVT: http://www.completevocalinstitute.com/

In mijn werk als vocalcoach ben ik vaak in aanraking gekomen met vocalisten die al jaren les hadden, maar nog steeds met heel veel vragen zaten omtrent hun stemgebruik.

CVT is een duidelijke, eerlijke en overzichtelijke manier om met elkaar te communiceren over onze stem en wat we kunnen doen om meer bewustzijn te krijgen in het gebruik van onze stem. Maar ook hoe we onze stem gezond kunnen gebruiken.

In de lessen wordt er effectief en snel gewerkt naar een antwoord of oplossing op jouw vragen of problemen die je hebt op het gebied van stemgebruik.

Joosje investeert in het updaten van haar kennis van CVT, door in Kopenhagen, in het instituut van Cathrine Sadolin zelf, door te studeren over deze techniek. Zo weet je dat je les krijgt van een coach die zelf goed op de hoogte is en je gedegen kan helpen. In juni 2015 is Joosje officieel geautoriseerd docent afgestudeerd van Complete Vocal Institute en mag zij namens het instituut overal ter wereld lesgeven. Daarnaast updatet zij dit diploma iedere 3 jaar om haar bevoegdheid te behouden. Je bent dus verzekerd van de allernieuwste kennis en technische ontwikkelingen binnen de zangtechniek!

Bovendien is Joosje als professioneel muzikant aan het werk in de popmuziek en heeft zij een diploma op zak van de Rockacademie en werkt zij zelf ook bij de vooropleiding van de Rockacademie als vocalcoach.