Rockacademie

Rockacademie Auditie Coaching

Joosje werkt sinds 2009 in samenwerking met Factorium Tilburg en de Fontys Rockacademie bij de RAAC. Dit is de Auditie Coaching Rock Academie.

Je volgt gedurende één schooljaar op zaterdag individuele lessen in je skills (vocals, gitaar, bas, drums, keys, dj/dp, rap), bandles, gehoortraining en training in je motivatiegesprek. Onder leiding van een team van gekwalificeerde coaches wordt je klaargestoomd voor je auditie op de Rockacademie. De lessen vinden plaats op Factorium te Tilburg. Voordat je aan de RAAC kunt beginnen, wordt je geacht een auditie te doen, zodat wij een inschatting kunnen maken of je in een jaar tijd je zo kunt ontwikkelen dat je aangenomen zou kunnen worden op de Rockacademie. Aan het eind van de cursus sluit je weer af met een auditie voor ons en besluiten we je wel of geen licentie te geven. De licentie kan je een directe plaats in de auditieronde op de Rockacademie verzorgen, waardoor je de demo-ronde sowieso haalt.

Voor meer informatie, check de website van het Factorium.

Ben jij van plan om auditie te gaan doen voor de Rockacademie?
Wil je goede begeleiding naar je auditie toe?

Licentiehouder Rockacademie

Naast de mogelijkheid mee te doen aan de RAAC, kan Joosje je een individueel traject bieden waarin zij je kan voorbereiden op je auditie op een van de vele beroeps muziekopleidingen. Daarnaast is Joosje Licentiehouder voor de Rockacademie, waardoor zij je ook zelf een licentie kan geven, waarmee je de demo-ronde sowieso doorkomt en auditie kunt gaan doen op de Rockacademie.

Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Meer weten over de Rockacademie? Lees hier meer.